Επίκαιρα

  Screenshot_2023-07-19_151548.png 

  https://expressevia.com/

  Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Π.Ε. Ευβοίας: Ενημέρωση & οδηγίες για λήψη μέτρων

  Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου που εκδόθηκε τη Τρίτη 18/07/2023 και ισχύει για τη Τετάρτη 19/07/2023 προβλέπεται Πολύ Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορίας 4) για τις περιοχές αρμοδιότητας των Δασαρχείων Αλιβερίου και Χαλκίδας.
   Σε εφαρμογή της υπ. αριθμ. 111118/29-05-2023 (ΑΔΑ: 6ΗΗ97ΛΗ-40Σ) απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευβοίας θα ισχύει το μέτρο της Απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές NATURA καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση

  kaysonas23.jpgΔιευκρινίζεται ότι η διάταξη του άρθρου 2 της υπ' αριθμ. 65581/12.07.2023 υπουργικής
  απόφασης «Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των
  εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα κατά τη διάρκεια του καιρικού φαινομένου - καύσωνα
  με την ονομασία «ΚΛΕΩΝ (CLEON) »»

  ΔΡΟΜΟΣ_ΣΤΟΜΙΟ_-ΠΛΑΤΑΝΑ_6d07ccee-d2f7-49f3-b8aa-691e262c74c8.jpeghttps://www.evima.gr/
  Εύβοια: Άνοιξε οριστικά ο παραλιακός δρόμος
  Στόμιο – Πλατάνα
  26.05.2023 |
  Προς διευκόλυνση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας κατά τη
  διάρκεια της θερινής περιόδου, και κατόπιν σχετικής απόφασης του
  Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, 

  20230305_101943.jpgΕχθές η Κυριακή της Ορθοδοξίας γιορτάστηκε και στον Ιερό Ναό  Εισοδίων  στους Ανδρονιάνους. Στην ίδια λειτουργία τελέσθηκε μετά από πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Ανδρονιάνων Δένδρων τρισάγιο στη μνήμη του Δημήτρη Κ. Λύκου στα 40 από το θάνατο του. Την ίδια μέρα το μνημόσυνα των 40 τελέσθηκε στο 2ο κοιμητήριο της Αθήνας όπου έχει γίνει η ταφή του.

   Scan_0003250_.jpgΟ πρόεδρος του Δ.Σ. στο Σύλλογο Βιταλιωτών, εκπαιδευτικός  Δημήτριος Β. Δεμερούτης, δώρισε στο Σύλλογο μας το βιβλίο του που βλέπετε εδώ. Τον ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλό ταξίδι στο βιβλίο του αυτό και πολλές άξιες επιτυχίες στο ίδιο αλλά και στο γειτονικό μας Σύλλογο

  simplelogo2Κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς

  Από τη διενεργηθείσα με τη συμμετοχή μελών του ΔΣ και ομάδας παιδιών, κλήρωση της λαχειοφόρου στη συνεστίαση του Συλλόγου μας στο κέντρο «Το Καντάρι» στην Πετρούπολη 19-2-2023, προέκυψε η λίστα που ακολουθεί.

  Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και φίλους του Προοδευτικού Συλλόγου Ανδρονιάνων-Δένδρων για την συμμετοχή τους στη λαχειοφόρο αγορά και την στήριξή τους προς τον Σύλλογο του χωριού μας.

  simplelogo2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

  Ευχαριστούμε θερμά τα κάτωθι μέλη και φίλους του Συλλόγου μας που προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορα στην εκδήλωση της Αποκριάτικης Εκδήλωσης στις 19/2/2023 στο κέντρο “Καντάρι” στην Πετρούπολη, Αθήνα.

   

  penthos 1 ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΚΟΥ

  Βρεθήκαμε εδώ σήμερα να απευθύνουμε τον ύστατο χαιρετισμό στον Δημήτρη Λύκο. Έναν ξεχωριστό άνθρωπο με υψηλή επιστημονική συγκρότηση, με ξεχωριστή αρχοντιά,  με πορεία και διαδρομή στα κοινά του τόπου μας που υπήρξαν αξιοσημείωτες.

  Ξεκίνησες από τους Ανδρονιάνους, ένα μικρό χωριό στην Εύβοια, με πολλές δυσκολίες. Μόχθησες από μικρός, να μάθεις γράμματα, να σπουδάσεις, να βοηθήσεις την πολυμελή οικογένειά σου - δώδεκα αδέλφια. Ξενιτεύτηκες στη Γερμανία, σπούδασες Πολιτικός Μηχανικός, εργάσθηκες σκληρά στηρίζοντας την οικογένειά σου.

  Γυρίζοντας από τη Γερμανία, οριστικά στην πατρίδα, μαζί με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, στις υψηλές προτεραιότητές σου, ήταν και η ενασχόλησή σου με τα κοινά.

  dklikos_250-.jpgΒαριά η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κων. Λύκου σήμερα 26-1-2023 ση ηλικία 83 ετών. Το  βάρος ιδιαίτερο για τον Προοδευτικό Σύλλογο Ανδρονιάνων Δένδρων του οποίου ήταν μέχρι το τέλος ζωντανό μέλος και μεγάλος αρωγός. Για πολλά χρόνια πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με συνέπεια και αποτελέσματα  στο ρόλο του.