Συνεδριάσεις του ΔΣ του Συλλόγου μας

  simplelogo2 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

  Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της 16/3/2024 για την εκλογη Διοικητικου Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής διετούς θητείας (δηλαδή μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2026) του Προοδευτικού Συλλόγου Ανδρονιανων Δένδρων είναι κατά σειρά εκλογής τα εξης:

  simplelogo2 

  Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η

  Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της 16/8/2022 για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής διετούς θητείας (δηλαδή μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2024) του Προοδευτικού Συλλόγου Ανδρονιάνων Δένδρων είναι κατά σειρά εκλογής τα εξής:

  simplelogo2 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 23-05-2020

   

  6- Ως έκτακτα θέματα συζητήθηκαν

  6.1/ Το ζήτημα των δύο αδέσποτων σκυλιών στους Ανδρονιάνους. Το θέμα αυτό χρονίζει πλέον μη επιλυόμενο. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας έχει αντιμετωπίσει το θέμα μέχρι τώρα με την αρμόζουσα ευαισθησία προχωρώντας και σε σχετική δαπάνη στο κοντινό παρελθόν. Το Δ.Σ. έχει  υπ’ όψιν του τα...

  simplelogo2

  (Όπως  παρουσιάσθηκε στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλογου μας της 16-5-2015)

  Κύριες  αναγκαίες   προϋποθέσεις για την επιτυχέστερη πραγματοποίηση των στόχων  του Διοικητικού Συμβουλίου.

  -Η συμμετοχή  μελών και φίλων  με οποιασδήποτε  μορφή. Οικονομική, εργασιακή, κριτική κλπ

  -H παρουσία του Διοκητικού Συμβουλίου με μεγαλύτερη οργανωτικότητα και δυναμική.

   

  simplelogo2Το εκλεγμένο από τις αρχαιρεσίες της 08/02/2014 Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΑΝΩΝ - ΔΕΝΔΡΩΝ συνεδρίασε την Κυριακή 16/02/2014 στο κοινοτικό κατάστημα Ανδρονιάνων και συγκροτήθηκε σε σώμα για θητεία διετούς διάρκειας.

  simplelogo2ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της 08/02/2014 για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής διετούς θητείας  του ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΑΝΩΝ - ΔΕΝΔΡΩΝ είναι κατά σειρά εκλογής.

  simplelogo2Το εκλεγμένο από τις αρχαιρεσίες της 04/02/2012 Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΑΝΔΡΟΝΙΑΝΩΝ - ΔΕΝΔΡΩΝ συνεδρίασε σήμερα 11/02/2012 στο κτίριο του κοινοτικού γραφείου & συγκροτήθηκε σε σώμα. Οι αρμοδιότητες ορίσθηκαν ομόφωνα ως εξής:

   

  Έγινε ενημέρωση για οικονομικά θέματα και κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Επίσης αναφορά στην εορτή της 28ης Οκτωβρίου, καθώς και στην εκδήλωση της 29ης Οκτωβρίου στο καφενείο της κας Ελ. Κρινή με θέμα τη μεταλλευτική ιστορία της περιοχής.

  Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο για το απαράδεκτο δημοσίευμα  στην "Ευβοϊκή Γνώμη", το οποίο χαρακτηρίστηκε ομόφωνα ως δημιούργημα νοσηρής φαντασίας...

  Έγινε οικονομικός απολογισμός των δύο χορευτικών εκδηλώσεων. Τονίστηκε η ικανοποίηση που διαπιστώθηκε στο σύνολο σχεδόν του κόσμου που συμμετείχε από την άρτια οργάνωση αλλά και από την διασκέδαση με τα  δύο μουσικά συγκροτήματα.

  Έγινε ενημέρωση και συζητήθηκαν θέματα που είναι σε εξέλιξη, όπως τα έργα του Σίφου (τοποθέτηση παγκάκια), για τη Σουβάλα που καθυστερεί, καθώς και για τη μόνωση στο κοινοτικό κατάστημα.